GRATUIT! Curatenie la finalul lucrarii!

Telefon: 0741.535.534

Va oferim servicii complete de finisare a constructiilor cu tencuiala mecanizata, glet mecanizat si lavabila mecanizata.

Tencuielile mecanizate sunt optiunea viitorului in domeniul finisajelor interioare si exterioare, deoarece toate aceste tencuieli mecanizate de calitate se realizeaza cu utilaje speciale iar retetele materialelor sunt optimizate pentru fiecare tip de tencuiala in parte; fie pe baza de ciment, fie pe baza de ipsos si reprezinta o alternativa excelenta la tencuielile realizate manual sau cu mortare traditionale. Servicii de tencuiala mecanizata pret accesibil!

Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos

Exista doua tipuri de tencuiala mecanizata: cea pe baza de ipsos si cea pe baza de var-ciment. Daca vorbim despre tencuialamecanizata pe baza de ipsos, ar trebui sa stii ca aceasta esterecomandata in mod special la interior pentru ca are rolul de a regla umiditateadin aer. Tencuiala mecanizata pe baza de ipsos se foloseste cu precadere in baie sau bucatarie, acolo unde exista un nivel mare de umezeala. Insa, tencuiala mecanizata pe baza de ipsos mai are un avantaj destul de important mai ales când vorbim de finisajele interioare: ajuta la cresterea aderentei vopselei lavabile. Dupa ce a fost aplicata tencuiala mecanizata pe baza de ipsos, mai ai nevoie doar de un strat de glet de finisaj si o vopsea lavabila si poti spune ca locuinta ta este gata.

Indiferent de ce tip de tencuiala mecanizata folosesti, pe baza de ipsos sau pe baza de var-ciment, este important sa respecti anumite reguli inainte de aplicare. Spre exemplu, suportul pe care va fi aplicata tencuiala mecanizata trebuie sa fie uscat si curat, fara praf sau exfoliere si sa nu fie inghetat. Daca aceste reguli sunt respectate, atunci poti fi sigur ca suportul tau are capacitatea portanta necesara. O alta regula pe care ar fi bine sa o respecti este temperatura aerului si a stratului suport care trebuie sa fie de minim 5 grade Celsius pe tot parcursul aplicarii tencuielii mecanizate, dar si pe durata prizei. Nu mai are rost sa spunem ca ar trebui respectate cu strictete regulile de amestecare a mortarului cu cantitatea optima de apa pentru a obtine un material omogen. Servicii de tencuiala mecanizata pret accesibil!

Avantajele tencuielilor mecanizate pe baza de ipsos

In comparatie cu tencuiala clasica, tencuiala mecanizata are urmatoarele avantaje: nu apar fisuri; este mult mai fiabila; se finiseaza mai usor; se usuca foarte repede; pierdere redusa de material; pereti foarte drepti; randament de la 70m pana la 120m/zi; se economiseste la manopera si materialul de glet; se obtin colturi perfecte cu ajutorul coltarelor speciale.
Tot ce trebuie sa retii despre tencuiala mecanizata este faptul ca te ajuta sa ai casa gata intr-un timp mult mai scurt si cu o investitie mult mai mica. in plus, peretii tai vor fi drepti si vor fi pregatiti pentru faza de gletuire si vopsire. Daca vrei sa beneficiezi si in aceste doua faze de finalizare a peretilor de avantajele unui pret mic, timp scurt de executie si calitate ridicata, iti recomandam aplicarea unui glet mecanizat si zugravirea mecanizata cu vopsea lavabila. in acest fel, vei putea avea casa gata in mai putin de o saptamâna, cu o investitie mai mica si cu mai putine batai de cap si zile intregi pierdute pe santier pentru supravegherea echipei de muncitori.

Va oferim servicii complete de finisare a constructiilor cu tencuiala mecanizata, glet mecanizat si lavabila mecanizata.