GRATUIT! Curatenie la finalul lucrarii!

Telefon: 0741.535.534

Executam tencuieli mecanizate multibat-nisip la preturi fara concurenta!

Lucrand mecanizat, reducem timpul de executie, pierderile de material si costurile, totul in avantajul tau. Cu ajutorul tencuielii mecanizate se obtin lucrari de cea mai inalta calitate, fara fisuri si desigur cu finisaje perfecte. Firma noastra executa tencuieli mecanizate clasice multibat si nisip la preturi fara concurenta!

Tencuiala mecanizata multibat nisip

La tencuiala mecanizata clasica multibat si nisip se foloseste ca material multibat si nisip sortat de statie. Tencuiala mecanizata este aplicata cu ajutorul utilajelor de tencuit, folosindu-se o presiune mare fie pe suport orizontal, fie pe suport vertical. Tencuiala mecanizata este recomandata pentru cladiri rezidentiale sau industriale.

Indiferent de ce tip de tencuiala mecanizata folosesti, pe baza de ipsos sau pe baza de var-ciment, este important sa respecti anumite reguli înainte de aplicare. Spre exemplu, suportul pe care va fi aplicata tencuiala mecanizata trebuie sa fie uscat si curat, fara praf sau exfoliere si sa nu fie înghetat. Daca aceste reguli sunt respectate, atunci poti fi sigur ca suportul tau are capacitatea portanta necesara. O alta regula pe care ar fi bine sa o respecti este temperatura aerului si a stratului suport care trebuie sa fie de minim 5 grade Celsius pe tot parcursul aplicarii tencuielii mecanizate, dar si pe durata prizei. Nu mai are rost sa spunem ca ar trebui respectate cu strictete regulile de amestecare a mortarului cu cantitatea optima de apa pentru a obtine un material omogen.

Tencuiala mecanizata, fata de tencuiala clasica, urmatoarele avantaje:


  • se pierde foarte putin material;
  • se finiseaza usor si este fiabila;
  • peretii obtinutu sunt foarte drepti;
  • se usuca foarte repede si nu apar fisuri;
  • costuri accesibile - la manopera si materialele folosite.

Va oferim servicii complete de finisare a constructiilor cu tencuiala mecanizata, glet mecanizat și lavabila mecanizata. Servicii de tencuiala mecanizata pret accesibil!